June 2015 | FA Beauty

Tuesday, 16 June 2015

Nano Lightener Cream by Dian : Produk Pemutih Wanita

Nano Lightener Cream by Dian : Produk Pemutih Wanita


Produk ni memang kegilaan wanita..ye lah. kulit muka dah putih cantik
kulit badan pun dah melepak putih.

.tapi..tapi..

bahagian intim gelap dan hitam..

ketiak pun gelap..nak pakai seksi seksi depan suami pun malu :(


























ANDA ADA MASALAH BERIKUT??





























+ kulit bahagian bawah lengan gelap?
+ hitam di bahagian celah celah berdekatan Miss V?
+ lutut dan siku hitam?



NANO LIGHTENER CREAM


✔kesan seawal 7hari.
✔cream unik tanpa kimia ( perlu di simpan di dlm peti ais . ) untuk kekal lama. jika tiada peti ais pon boleh , tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna
✔selepas buka perlu di habiskan dlm masa 1 bulan max 2bulan -sblom cream bertukar kehitaman.natural based mmang mcm ni
✔memutihkan masalah utama wanita
✔sesuai utk smua peringkat umur
✔kkm approved
✔2kali sehari selepas mandi
✔di guna di ketiak dan celahan miss v , siku dan lutut. ✔tidak di galakan area dada
✔cream berwarna light purple
✔tiada bau - bauan ( sebab nk letak kt ketiak , nnt mix dgn dedorant , bau tingit lak )
✔tak perlu di bilas ..
✔boleh di gunakan deodorant ,selepas mggunakan cream ini.














CARA GUNA
sapu nipis 2kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah ( gelap ) . tak perlu di bilas

SAPA BOLEH GUNA?..

Perempuan
Lelaki
Even baby pun boleh - lutut hitam













HARGA PENGENALAN!!!!

RM35 sahaja!!
tahan 1-2 bulan

JOM CANTIK ! SEKSI UNTUK SUAMI!

*Soal Jawab Mengenai Nano Lightener Cream boleh baca di sini




ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Monday, 15 June 2015

Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Nano Lightener Cream

Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Nano Lightener Cream

SOALAN LAZIM LIGHTENER CREAM




apa itu  lightener cream ?
cream berwarna light purple tanpa bau-bauan berasas natural utk mcerahkan bahagian gelap seawal 7 hari


berapa lama boleh tahan 1 botol ?
1 botol / 10gm  boleh di gunakan maxima 2bulan jika di simpan di dalam peti ais ( cntoh tempat telur ) selepas membuka nya

saya tiada peti ais , macam mana ?
anda boleh mggunakan seperti biasa , tetapi jika TIDAK di simpan di dalam peti ais , ketahanan cream mgkin bertahan 1bulan sahaja berbanding di dlm peti ( 2 bulan )

macam mana cara guna lightener cream ?
 sapu kan nipis di bahagian miss v ( celah paha dan permukaan ) , ketiak , lutut , siku atau di bahagian gelap 2kali sehari selepas mandi , tidak perlu di bilas / basuh





lelaki boleh pakai  tak lightener cream ?
boleh di gunakan LELAKI DAN WANITA SEAWAL usia bayi

baby boleh gunakan tak ?
yea boleh gunakan pada baby ( contoh lutut hitam akibat merangkak )

boleh digunakan oleh ibu mengandung dan menyusu ?
=== YEA . tapi tidak di galak kan sapu di bahagian dada ( nyusu bayi )

selepas mggunakan  lightener cream , boleh tak sy menggunakan deadorant ?
=== yea . anda boleh mggunakan deadorant selepas mgunakan lightener cream , tak perlu basuh atau bilas

adakah  lightener cream mendapat kelulusan KKM ?

== yea ADA . kami akan pamerkan no KKM dan lab test dalam masa terdekat , kerana menunggu surat pengesahan dri KKM

adakah cream ni boleh di gunakan ketika solat ? perlu kah sy membasuh nya ?
=== TIDAK . ia 100% halal

adakah lightener cream akan membuat boleh bulu saya gugur ?
=== TIDAK , cream ini tidak mgugurkan bulu

saya mempunyai kulit yang sensitif  / ezcema, boleh tak sy menggunakan nya ?
=== JIKA kawasan yang ingin anda sapu sudah sedia mengelupas, ia tidak di galak kan.. tapi kawasan yang ingin anda sapu tidak mengelupas , anda boleh mgunakan kan nya , kerana cream ni berasaskan natural based

adakah boleh di guna kan di bahagian muka ?
=== tidak di galakan

apakah bahan2  lightener cream ? adakah ia mempunyai kimia paraben ?
=== TIDAK . rujuk bahan di gambar 



saya menggunakan lightener cream dan kulit saya menjadi gatal ?
kemungkinan bahan di dalam cream tidak sesuai  / alergik dengan bahan yang kami gunakan . berhenti mengunakan nya serta merta

adakah kulit saya akan menjadi gelap semula selepas berhenti menggunakan lightener cream / adakah saya perlu kan lightener cream sepanjang hidup saya ?
TIDAK . anda boleh berhenti mengunakan lightener cream selepas anda berpuas hati dengan result nya . dan kulit anda akan kekal cerah jika anda kurang bercukur
=========

Wednesday, 3 June 2015

Rahsia Dapatkan Kulit Gebu Pinkish Dengan Dianz Vitamin™

➔ MALU SEBAB KULIT KUSAM??
➔ JERAWAT SUSAH SANGAT NAK HILANG?
➔ TERLIUR TENGOK KULIT ORANG LAIN?


Anda dah cuba bermacam jenis produk tapi masih hampa?

Jangan risau, Dianz Vitamin™ dijamin 100% BERKESAN!!! atau wang anda kami kembalikan*


"RIBUAN TESTIMONI SUDAH KAMI TERIMA!!! SEMUA DARI MEREKA MENGESYORKAN DIANZ VITAMIN!"

Dianz Vitamin™

☑ GABUNGAN KOLAGEN + VIT C + VIT E + GLUTATHIONE
☑ HALAL & DISAHKAN KKM
☑ PRODUK BUMIPUTERA ISLAM
☑ TIADA KESAN SAMPINGAN



















Anda boleh dapatkan:


✔ kulit bebas JERAWAT & PARUT
✔ kulit PUTIH GEBU MERAH JAMBU
✔ kulit bebas MINYAK
✔ kulit tanpa JERAGAT




DIANZ VITAMIN™
➔ 60 BIJI ➔ 1 PAGI ➔ 1 MALAM

8 SEBAB KENAPA ANDA MAHUKAN DIANZ VITAMIN:

💡 12000mg setiap hari ( wow ! )
💡 sedap ! berperisa BERRY ( boleh di isap, kunyah atau telan
💡 jimat ! sebotol 60 biji untuk 1 bulan
💡 2 biji sehari ( pagi dan malam selepas makan)
💡 mempunyai kelulusan kkm
💡 pratikal , tablet yang kecik ,tidak seperti ubat
💡 kesan seawal 3 hari
💡 sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu


Masih Ragu??

Anda boleh lihat sendiri BUKTI & PENGAKUAN pengguna Dianz Vitamin™ Ribuan testimoni kami terima. Hampir setiap hari feedback kami terima POSITIF!! 





























Masih Teragak-agak??

Jangan risau, koleksi TESTIMONI pengguna Dianz Vitamin™  tidak muat untuk di paparkan sekaligus! Kami dah susun mengikut jenis masalah yang anda hadapi.

Jika anda masih perlukan sebab untuk yakin, nah ini dia! Anda boleh lihat dan perhatikan betul betul.


Sila Pilih Untuk Melihat Testimoni

>> Koleksi Testimoni Bergambar Dianz Vitamin: Masalah Jerawat & Parut

>> Koleksi Testimoni Bergambar Dianz Vitamin: Masalah Kulit Kusam

>> Koleksi Testimoni Bergambar Dianz Vitamin: Ibu Mengandung dan Menyusu



Dah Tengok??

.ANDA mampu dapat kulit yang sama!! Nak tak?? 





















Dapatkan Sekarang!! PROMOSI SPECIAL!!



























Harga Promosi Masa Terhad!! Harga boleh kembali pada asal bila bila masa !

DIANZ VITAMIN™

➔ 60 BIJI ➔ 1 PAGI ➔ 1 MALAM

-------------------------------------

Whatsapp: "GEBU" ke  +6011 3242 5626 

PM kami disini: http://is.gd/famessage

Koleksi Testimoni Bergambar Dianz Vitamin: Ibu Mengandung & Menyusu

Koleksi Testimoni Bergambar Dianz Vitamin: Ibu Mengandung & Menyusu

Koleksi testimoni Dianz Vitamin Bergambar bagi customer MENGANDUNG & MENYUSUKAN BABY
8 SEBAB KENAPA ANDA MAHUKAN DIANZ VITAMIN:
💡 12000mg setiap hari ( wow ! )
💡 sedap ! berperisa BERRY ( boleh di isap, kunyah atau telan
💡 jimat ! sebotol 60 biji untuk 1 bulan
💡 2 biji sehari ( pagi dan malam selepas makan)
💡 mempunyai kelulusan kkm
💡 pratikal , tablet yang kecik ,tidak seperti ubat
💡 kesan seawal 3 hari
💡 sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu







Dapatkan Sekarang!! PROMOSI SPECIAL!!



























Harga Promosi Masa Terhad!! Harga boleh kembali pada asal bila bila masa !

DIANZ VITAMIN™

➔ 60 BIJI ➔ 1 PAGI ➔ 1 MALAM

-------------------------------------

Whatsapp: "GEBU" ke  +6011 3242 5626 


PM kami disini: http://is.gd/famessage


Koleksi Testimoni Bergambar Dianz Vitamin: Masalah Kulit Kusam

Koleksi Testimoni Bergambar Dianz Vitamin: Masalah Kulit Kusam

Koleksi testimoni Dianz Vitamin Bergambar bagi customer yang mempunyai masalah KULIT KUSAM


8 SEBAB KENAPA ANDA MAHUKAN DIANZ VITAMIN:
💡 12000mg setiap hari ( wow ! )
💡 sedap ! berperisa BERRY ( boleh di isap, kunyah atau telan
💡 jimat ! sebotol 60 biji untuk 1 bulan
💡 2 biji sehari ( pagi dan malam selepas makan)
💡 mempunyai kelulusan kkm
💡 pratikal , tablet yang kecik ,tidak seperti ubat
💡 kesan seawal 3 hari
💡 sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu























Dapatkan Sekarang!! PROMOSI SPECIAL!!



























Harga Promosi Masa Terhad!! Harga boleh kembali pada asal bila bila masa !

DIANZ VITAMIN™

➔ 60 BIJI ➔ 1 PAGI ➔ 1 MALAM

-------------------------------------

Whatsapp: "GEBU" ke  +6011 3242 5626 


PM kami disini: http://is.gd/famessage


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship