FA Beauty

Monday, 3 August 2015

TESTIMONI NANO Lightener Cream

TESTIMONI NANO Lightener Cream

❎ masalah ketiak HITAM?
❎ siku dan lutut GELAP?
❎ celah paha GELAP?
❎ leher berkerak DAKI?
❎ buku lali HITAM?




Hari hari SCRUB, tapi tetap hit@m!! Makan suplement tapi kawasan tu tetap sama! Jangan panik!

Kami ada NANO LIGHTENER CREAM 
krim PERTAMA di Malaysia yang kena simpan dalam peti ais!

✔️ BEBAS PARABEN
✔️ BEBAS MERKURI
✔️ DILULUSKAM KKM ( NOT150603581K )
..........................

NANO LIGHTENER CREAM
======================


Pertama di Malaysia! Apa yang rare sangat krim ni??

✔Kesan seawal 7hari.
✔Cream unik tanpa kimia ( perlu di simpan di dlm peti ais . ) untuk kekal lama. jika tiada peti ais pon boleh , tapi kemungkinan lebihh cepat krim bertukar warna
✔Selepas buka perlu di habiskan dlm masa 1 bulan max 2bulan -sblm cream bertukar kehitaman.natural based mmang mcm ni
✔Memutihkan masalah utama wanita
✔Sesuai utk smua peringkat umur
✔KKM approved
✔2 kali sehari selepas mandi
✔Di guna di ketiak dan celahan miss v , siku dan lutut. 
✔Tidak di galakan area dada
✔Cream berwarna light purple
✔Tiada bau - bauan ( sebab nk letak kat ketiak , nnt mix dgn dedorant , bau tengit pulak )
✔Tak perlu di bilas ..
✔Boleh di gunakan deodorant ,selepas mggunakan cream ini.

........................

CARA GUNA

sapu nipis 2kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah ( gelap ) . tak perlu di bilas

========
HARGA
========


Whatsapp/ SMS "NANO" ke +6011 3242 5626
Whatsapp/ SMS "NANO" ke +6011 3242 5626
Whatsapp/ SMS "NANO" ke +6011 3242 5626



PM kami: http://is.gd/famessage
PM kami: http://is.gd/famessage
PM kami: http://is.gd/famessage



Cara Mudah Atasi Masalah Ketiak Hitam dan Gelap


Cara Mudah Atasi Masalah Ketiak Hitam dan Gelap

Masalah ni kira masalah biasa bagi semua wanita, especially melayu.
hari hari gosok pun masih sama..susah nak hilang..

Tapi kami ada cara mudah..

HANYA SAPU 2X SEHARI

KESAN SEAWAL 5 HARI!!

KLIK PLAY video di bawah untuk tengok sendiri! Ramai yang dah cuba..memang tip top!



UNTUK DAPATKAN HARGA ISTIMEWA:
Whatsapp: 011 3242 5626

Wednesday, 8 July 2015

TESTIMONI BERGAMBAR: Nano Lightener Cream

TESTIMONI BERGAMBAR: Nano Lightener Cream


★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
MUKA DAH PUTIH, TAPI KETIAK HITAM!!
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

" suami tegur dahhhh.. cik adik manis makin cerah
hehehe.." 

➽ NANO LIGHTENER CREAM
Cara MUDAH atasi kulit HITAM di kawasan tersembunyi! Tak perlu SCRUB, tak perlu mandi SUSU!!

➽ sapu 2X sehari konfirm cerah dalam 5 hari

NANO LIGHTENER CREAM boleh atasi masalah:

★ ketiak HITAM
★ leher GELAP
★ siku & lutut HITAM
★ celah miss V HITAM
★ buku lali GELAP














..........................
NANO LIGHTENER CREAM
======================

✔ BEBAS PARABEN
✔ BEBAS MERKURI
✔ DILULUSKAM KKM ( NOT150603581K )

Pertama di Malaysia! Apa yang rare sangat krim ni??

✔Kesan seawal 7hari.
✔Cream unik tanpa kimia ( perlu di simpan di dlm peti ais . ) untuk kekal lama. jika tiada peti ais pon boleh , tapi kemungkinan lebihh cepat krim bertukar warna
✔Selepas buka perlu di habiskan dlm masa 1 bulan max 2bulan -sblm cream bertukar kehitaman.natural based mmang mcm ni
✔Memutihkan masalah utama wanita
✔Sesuai utk smua peringkat umur
✔KKM approved
✔2 kali sehari selepas mandi
✔Di guna di ketiak dan celahan miss v , siku dan lutut. 
✔Tidak di galakan area dada
✔Cream berwarna light purple
✔Tiada bau - bauan ( sebab nk letak kat ketiak , nnt mix dgn dedorant , bau tengit pulak )
✔Tak perlu di bilas ..
✔Boleh di gunakan deodorant ,selepas mggunakan cream ini.


★★★★★★★★★★★★
SENARAI HARGA :-
★★★★★★★★★★★★

1 botol RM36
2 botol RM66
3 botol RM100
-free poslaju ke semenanjung*


★★★★★
ORDER
★★★★★



Atau::

📞📞 Whatsapp/ SMS "NANO" ke +6011 3242 5626
📞📞 Whatsapp/ SMS "NANO" ke +6011 3242 5626
📞📞 Whatsapp/ SMS "NANO" ke +6011 3242 5626


Tuesday, 16 June 2015

Nano Lightener Cream by Dian : Produk Pemutih Wanita

Nano Lightener Cream by Dian : Produk Pemutih Wanita


Produk ni memang kegilaan wanita..ye lah. kulit muka dah putih cantik
kulit badan pun dah melepak putih.

.tapi..tapi..

bahagian intim gelap dan hitam..

ketiak pun gelap..nak pakai seksi seksi depan suami pun malu :(


























ANDA ADA MASALAH BERIKUT??





























+ kulit bahagian bawah lengan gelap?
+ hitam di bahagian celah celah berdekatan Miss V?
+ lutut dan siku hitam?



NANO LIGHTENER CREAM


✔kesan seawal 7hari.
✔cream unik tanpa kimia ( perlu di simpan di dlm peti ais . ) untuk kekal lama. jika tiada peti ais pon boleh , tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna
✔selepas buka perlu di habiskan dlm masa 1 bulan max 2bulan -sblom cream bertukar kehitaman.natural based mmang mcm ni
✔memutihkan masalah utama wanita
✔sesuai utk smua peringkat umur
✔kkm approved
✔2kali sehari selepas mandi
✔di guna di ketiak dan celahan miss v , siku dan lutut. ✔tidak di galakan area dada
✔cream berwarna light purple
✔tiada bau - bauan ( sebab nk letak kt ketiak , nnt mix dgn dedorant , bau tingit lak )
✔tak perlu di bilas ..
✔boleh di gunakan deodorant ,selepas mggunakan cream ini.














CARA GUNA
sapu nipis 2kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah ( gelap ) . tak perlu di bilas

SAPA BOLEH GUNA?..

Perempuan
Lelaki
Even baby pun boleh - lutut hitam













HARGA PENGENALAN!!!!

RM35 sahaja!!
tahan 1-2 bulan

JOM CANTIK ! SEKSI UNTUK SUAMI!

*Soal Jawab Mengenai Nano Lightener Cream boleh baca di sini




ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship