August 2015 | FA Beauty

Monday, 3 August 2015

TESTIMONI NANO Lightener Cream

TESTIMONI NANO Lightener Cream

❎ masalah ketiak HITAM?
❎ siku dan lutut GELAP?
❎ celah paha GELAP?
❎ leher berkerak DAKI?
❎ buku lali HITAM?




Hari hari SCRUB, tapi tetap hit@m!! Makan suplement tapi kawasan tu tetap sama! Jangan panik!

Kami ada NANO LIGHTENER CREAM 
krim PERTAMA di Malaysia yang kena simpan dalam peti ais!

✔️ BEBAS PARABEN
✔️ BEBAS MERKURI
✔️ DILULUSKAM KKM ( NOT150603581K )
..........................

NANO LIGHTENER CREAM
======================


Pertama di Malaysia! Apa yang rare sangat krim ni??

✔Kesan seawal 7hari.
✔Cream unik tanpa kimia ( perlu di simpan di dlm peti ais . ) untuk kekal lama. jika tiada peti ais pon boleh , tapi kemungkinan lebihh cepat krim bertukar warna
✔Selepas buka perlu di habiskan dlm masa 1 bulan max 2bulan -sblm cream bertukar kehitaman.natural based mmang mcm ni
✔Memutihkan masalah utama wanita
✔Sesuai utk smua peringkat umur
✔KKM approved
✔2 kali sehari selepas mandi
✔Di guna di ketiak dan celahan miss v , siku dan lutut. 
✔Tidak di galakan area dada
✔Cream berwarna light purple
✔Tiada bau - bauan ( sebab nk letak kat ketiak , nnt mix dgn dedorant , bau tengit pulak )
✔Tak perlu di bilas ..
✔Boleh di gunakan deodorant ,selepas mggunakan cream ini.

........................

CARA GUNA

sapu nipis 2kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah ( gelap ) . tak perlu di bilas

========
HARGA
========


Whatsapp/ SMS "NANO" ke +6011 3242 5626
Whatsapp/ SMS "NANO" ke +6011 3242 5626
Whatsapp/ SMS "NANO" ke +6011 3242 5626



PM kami: http://is.gd/famessage
PM kami: http://is.gd/famessage
PM kami: http://is.gd/famessage



Cara Mudah Atasi Masalah Ketiak Hitam dan Gelap


Cara Mudah Atasi Masalah Ketiak Hitam dan Gelap

Masalah ni kira masalah biasa bagi semua wanita, especially melayu.
hari hari gosok pun masih sama..susah nak hilang..

Tapi kami ada cara mudah..

HANYA SAPU 2X SEHARI

KESAN SEAWAL 5 HARI!!

KLIK PLAY video di bawah untuk tengok sendiri! Ramai yang dah cuba..memang tip top!



UNTUK DAPATKAN HARGA ISTIMEWA:
Whatsapp: 011 3242 5626

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship