Nano Lightener Cream by Dian : Produk Pemutih Wanita | FA Beauty

Tuesday, 16 June 2015

Nano Lightener Cream by Dian : Produk Pemutih Wanita

Nano Lightener Cream by Dian : Produk Pemutih Wanita


Produk ni memang kegilaan wanita..ye lah. kulit muka dah putih cantik
kulit badan pun dah melepak putih.

.tapi..tapi..

bahagian intim gelap dan hitam..

ketiak pun gelap..nak pakai seksi seksi depan suami pun malu :(


























ANDA ADA MASALAH BERIKUT??





























+ kulit bahagian bawah lengan gelap?
+ hitam di bahagian celah celah berdekatan Miss V?
+ lutut dan siku hitam?



NANO LIGHTENER CREAM


✔kesan seawal 7hari.
✔cream unik tanpa kimia ( perlu di simpan di dlm peti ais . ) untuk kekal lama. jika tiada peti ais pon boleh , tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna
✔selepas buka perlu di habiskan dlm masa 1 bulan max 2bulan -sblom cream bertukar kehitaman.natural based mmang mcm ni
✔memutihkan masalah utama wanita
✔sesuai utk smua peringkat umur
✔kkm approved
✔2kali sehari selepas mandi
✔di guna di ketiak dan celahan miss v , siku dan lutut. ✔tidak di galakan area dada
✔cream berwarna light purple
✔tiada bau - bauan ( sebab nk letak kt ketiak , nnt mix dgn dedorant , bau tingit lak )
✔tak perlu di bilas ..
✔boleh di gunakan deodorant ,selepas mggunakan cream ini.














CARA GUNA
sapu nipis 2kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah ( gelap ) . tak perlu di bilas

SAPA BOLEH GUNA?..

Perempuan
Lelaki
Even baby pun boleh - lutut hitam













HARGA PENGENALAN!!!!

RM35 sahaja!!
tahan 1-2 bulan

JOM CANTIK ! SEKSI UNTUK SUAMI!

*Soal Jawab Mengenai Nano Lightener Cream boleh baca di sini




ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship