October 2013 | FA Beauty

Sunday, 27 October 2013

Beli Shiseido Mask Black White Naturgo dengan Harga Borong Murah

STOK SHISEIDO & EYE MASK COLLAGEN NOW AVAILABLE!!!

HARGA BORONG TERBAIK PUNYA..
BOLEH BELI 10 PCS UTK PERCUBAAN!!!

ADA BUAT BISNES? NAK BAGI FREE-GIFT KAT CUSTOMER??
JOM BOOROOONG SHISEIDO + EYE MASK!!
HARGA SAMA UNTUK KEDUA2 ITEM NI..

SHISEIDO MASK ADA 3 PILIHAN WARNA:
-BLACK MASK
-WHITE MASK
-NATURGO



FUNGSI shiseido mask:
-untuk atasi masalah bintik hitam
-atasi masalah bintik putih
-cerahkan kulit dari cela

FUNGSI eye mask:
-atasi masalah lingkaran gelap di mata
-segarkan mata
-atasi mata lesu
-hilangkan kedutan di kawasan mata



HARGA BORONG TERBAIK:

10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)
20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)
50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss) 
----------------------------
100PCS - RM60 (sm) RM65 (ss)
----------------------------
200PCS - RM100(sm) RM120(ss)
300PCS - RM160(sm) RM190(ss)
500PCS - RM250(sm) RM270(ss)

HARGA SPECIAL!!!!
1000 PCS – RM350 (sm)

HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!
SMS/WHATSAPP: 013-3602863



ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Harga Borong Eye Mask Crystal Collagen Murah


Jom beli Eye Mask Crystall collagen dengan harga kaw-kaw murah. Jom beli sekarang dengan belian minima 10 pair!



KANDUNGAN UTAMA:
Natural extracts, purified water, collagen,hyaluronic acid, provitamin b5, cell growth factor.

KHASIAT PRODUK:-
-Memberikan tambahan kolagen protein kepada kawasan sekitar mata
-Menjadikan mata dan kulit berhampiran mata menjadilebih sihat dan segar
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang
- Membantu mengurangkan garis garis halus sekitarmata
- Membantu mengurang dan merawat kesembapan mata @eye-bag
- Membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata @ ‘matapanda’
-Mencegah kedutan kulit kerana diperkaya denganplant collagen
-Merawat mata yang keletihan.
-Meremajakan sekeliling mata
-Mengurangkantanda-tanda penuaan



SIAPA PERLU MEGUNAKAN CRYSTALCOLLAGEN EYE MASK?
- Mereka yang kurang tidur
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau sebarang peranti dengan skrin padakadar yang lama dan berterusan
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, dan sebagainya dlm jangkamasayang lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik


HARGA BORONG TERBAIK:

10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss) <-- BELIAN MINIMA!!
20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)
50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss)
100 PCS - RM70 (sm) RM75 (ss)
200 PCS - RM130 (sm) RM140 (ss)
300 PCS - RM180 (sm) RM190 (ss)
500 PCS - RM250 (sm) RM270 (ss)

HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!


ORDER/ENQUIRY: 
 sms/whatsapp: 013-3602863

Monday, 7 October 2013

Promosi Kombo Emilay Whitening dan Krim Ibu Putih Murah Harga Special

HARGA SET KOMBO SPECIAL
kali ni nak bagi harga promosi special untuk kombo Emilay Whitening dan Krim Ibu Putih

Mana nak dapat Harga Special bukan main ni selain kat sini, hehe

harga murah Emilay Whitening Plus Krim Ibu Putih



RM80 SEMENANJUNG MSIA
RM85 SABAH SARAWAK

TERMASUK POSLAJU!!
TERMASUK POSLAJU!!



ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

sms/whatsapp: 013-3602863 ^__^

Harga Borong Emilay Whitening Murah giler


Emilay Whitening sekarang memang tengah MELETOP!!
SEMUA PAKAT DUK TANYA PASAL EMILAY NI..



Jadi moh lah kita ikut perkembangan semasa, jangan orang lain cantik kita masih lagi macam dulu dengan muka penuh jerawat dan berbagai bagai lagi..

=====================================================================

HARGA SPECIAL PROMOSI!!
LIMITED TIME ONLY!!

RM50/BOTOL
RM120 - 3 BOTOL -- promosi terhad
(ada 60 biji utk 2 bulan)

TERMASUK POSLAJU
sabah sarawak add RM5!!

=====================================


aturan makan:
1 biji selepas makan waktu malam.

FUNGSI BENDA ALAH NI??

** Memutihkan
** Mengencangkan kulit
** Mengurangi jerawat
** Menyamarkan noda bekas jerawat
** Menghilangkan bintik dikulit
** Kulit terasa lembut dan kenyal
** Mencegah penuaan dini
** Mempercantik kulit (lebih segar dan sehat)
** Antioksidan tinggi
** Menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
** Tidak ada pengelupasan
** Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh

TESTIMONI:







YANG PENTING PRODUK NI SELAMAT DAN DISAHKAN KKM




ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage
SMS/WHATSAPP: 013-3602863

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship