Soalan Lazim dan Cara nak Guna Shiseido Mask dengan betul | Shiseido Harga Borong Murah | FA Beauty

Friday, 21 June 2013

Soalan Lazim dan Cara nak Guna Shiseido Mask dengan betul | Shiseido Harga Borong Murah

Alhamdulillah ramai yang berminat dengan SHISEIDO black mask ni. Dalam masa sehari 1000pcs terjual!!!

Mai saya nak bagi detail macam mana cara pemakaian SHISEIDO MASK ni. sebelum tu kita jawab dulu soalan lazim (FAQ)

1) Apa fungsi shiseido mask ni?
Fungsi dia untuk hilangkan blackhead/whitehead, bulu halus di muka dan jadikan muka lebih licin dan bersih

2) Mask ni dalam bentuk macam mana?
Ok mask ni bentuk cecair pekat, boleh apply kat muka

3) Ada kesan sampingan?
Inysa-allah tak de!

4) Berapa kali sesuai di pakai?
Nak pakai hari-hari pun boleh, tapi disyorkan pakai 2 kali seminggu



OK moh kita ke cara nak pakai SHISEIDO mask dengan betul

  • firstly, cuci muka bersih2 dulu. then lap sampai kering.
  • buka shiseido mask dan sapu ke kawasan muka. boleh sapu seluruh muka or certai kawasan je macam hidung
  • sapu shiseido dengan tebal (biar tak nampak kawasan kulit)
  • tunggu kering dalam 15-30 minit
  • bila dah betul2 kering, tarik mask dari bahagian hujung ke kawasan tengah slow2.
  • korang dpt tengook banyak blackhead yang melekat.
  • cuci muka then kalau ada toner sapukan toner untuk menutup liang yang dh kosong tu.


BERMINAT NAK TRY SHISEIDO MASK??
HARGA BORONG SHISEIDO MASK MURAH!!




HARGA BORONG TERBAIK:


10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)

20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)

50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss) 

----------------------------

100PCS - RM60 (sm) RM65 (ss)

----------------------------

200PCS - RM100(sm) RM120(ss)

300PCS - RM160(sm) RM190(ss)

500PCS - RM250(sm) RM270(ss)


HARGA SPECIAL!!!!

1000 PCS – RM350 (sm)


HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!

SMS/WHATSAPP: 013-3602863




FOR MORE INFO VISIT MY FACEBOOK: http://facebook.com/produknatural99
SMS only: 013-360 2863

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship