June 2013 | FA Beauty

Sunday, 30 June 2013

Borong SHISEIDO MASK harga Murah

Ramai yang berminat nak dapatkan SHISEIDO MASK dengan harga borong kan? Firash menawarkan HARGA TERBAIK UNTUK ANDA!!!


ADA 3 PILIHAN (JENIS):
-BLACK
-WHITE
-NATURGO
(boleh campur-campur, harga sama sahaja, fungsi pun sama jugak)


HARGA BORONG TERBAIK:

10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)
20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)
50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss) 
----------------------------
100PCS - RM60 (sm) RM65 (ss)
----------------------------
200PCS - RM100(sm) RM120(ss)
300PCS - RM160(sm) RM190(ss)
500PCS - RM250(sm) RM270(ss)

HARGA SPECIAL!!!!
1000 PCS – RM350 (sm)

HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!

SMS/WHATSAPP: 013-3602863

CARA PEMAKAIAN:

  • firstly, cuci muka bersih2 dulu. then lap sampai kering.
  • buka shiseido mask dan sapu ke kawasan muka. boleh sapu seluruh muka or certai kawasan je macam hidung
  • sapu shiseido dengan tebal (biar tak nampak kawasan kulit)
  • tunggu kering dalam 15-30 minit
  • bila dah betul2 kering, tarik mask dari bahagian hujung ke kawasan tengah slow2.
  • korang dpt tengook banyak blackhead yang melekat.
  • cuci muka then kalau ada toner sapukan toner untuk menutup liang yang dh kosong tu.

FOR MORE INFO VISIT MY FACEBOOK: http://is.gd/famessage

Friday, 21 June 2013

Soalan Lazim dan Cara nak Guna Shiseido Mask dengan betul | Shiseido Harga Borong Murah

Alhamdulillah ramai yang berminat dengan SHISEIDO black mask ni. Dalam masa sehari 1000pcs terjual!!!

Mai saya nak bagi detail macam mana cara pemakaian SHISEIDO MASK ni. sebelum tu kita jawab dulu soalan lazim (FAQ)

1) Apa fungsi shiseido mask ni?
Fungsi dia untuk hilangkan blackhead/whitehead, bulu halus di muka dan jadikan muka lebih licin dan bersih

2) Mask ni dalam bentuk macam mana?
Ok mask ni bentuk cecair pekat, boleh apply kat muka

3) Ada kesan sampingan?
Inysa-allah tak de!

4) Berapa kali sesuai di pakai?
Nak pakai hari-hari pun boleh, tapi disyorkan pakai 2 kali seminggu



OK moh kita ke cara nak pakai SHISEIDO mask dengan betul

  • firstly, cuci muka bersih2 dulu. then lap sampai kering.
  • buka shiseido mask dan sapu ke kawasan muka. boleh sapu seluruh muka or certai kawasan je macam hidung
  • sapu shiseido dengan tebal (biar tak nampak kawasan kulit)
  • tunggu kering dalam 15-30 minit
  • bila dah betul2 kering, tarik mask dari bahagian hujung ke kawasan tengah slow2.
  • korang dpt tengook banyak blackhead yang melekat.
  • cuci muka then kalau ada toner sapukan toner untuk menutup liang yang dh kosong tu.


BERMINAT NAK TRY SHISEIDO MASK??
HARGA BORONG SHISEIDO MASK MURAH!!




HARGA BORONG TERBAIK:


10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)

20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)

50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss) 

----------------------------

100PCS - RM60 (sm) RM65 (ss)

----------------------------

200PCS - RM100(sm) RM120(ss)

300PCS - RM160(sm) RM190(ss)

500PCS - RM250(sm) RM270(ss)


HARGA SPECIAL!!!!

1000 PCS – RM350 (sm)


HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!

SMS/WHATSAPP: 013-3602863




FOR MORE INFO VISIT MY FACEBOOK: http://facebook.com/produknatural99
SMS only: 013-360 2863

Monday, 3 June 2013

Harga Promosi Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy

Promosi Terhad sementara stok masih ada!! Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy dengan harga Borong!!
Untuk Masa Terhad, Firash nak buat promosi untuk Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy!!

Harga promosi ni special dan hanya untuk masa yang terhad sahaja! STOK LIMITED, sape cepat dia lah yang dapat. Berapa Harganya???

HARGA PROMOSI VITAMIN C 1000MG
1 BOTOL 100 BIJI 
RM50
FREE POSLAJU SEMENANJUNG


HARGA BORONG SPECIAL

5 BOTOL RM 48/EACH
10 BOTOL RM 45/EACH
20 BOTOL RM 40/EACH

FREE POSLAJU UTK SEMENANJUNG!!!


FUNGSI / KELEBIHAN:
>> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

Fungsi lain Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg:
✔ Mempertingkatkan sistem pertahanan badan.
✔ Memguatkan dinding salur darah.
✔ Menolong pembentukan tisu gentian.
✔ Membantu pembentukan kartilej, tulang dan gigi yang sihat.
✔ Mengurangkan kedut pada kulit
✔ Membaiki parut pada kulit.
✔ mencegah penurunan payudara dan buttock
✔ menjadikan kulit lebih cerah
✔ menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
✔ menjaga kesihatan otot dan mencantikkan/menghaluskan kulit.
✔ membantu penghasilan collagen
✔ melambatkan proses penuaan dan menghaluskan pori-pori pada kulit.


FOR MORE INFO VISIT MY FACEBOOK: http://facebook.com/produknatural99
SMS only (no call before 6 PM) : 013-360 2863

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship