Borong Shiseido Mask Dengan Harga Murah | FA Beauty

Monday, 27 May 2013

Borong Shiseido Mask Dengan Harga Murah

Borong Harga Murah SHISEIDO MASK!!! Memang KONFIRM MURAH!! HARGA BORONG SHISEIDO MASK HARGA MURAH!!

Pada yang nak beli SHISEIDO MASK dengan harga borong murah!! Ni memang tempat yang BETUL! Korang memang tak silap MENGGOOGLE!!





ADA 3 PILIHAN (JENIS):
-BLACK
-WHITE
-NATURGO




(boleh campur-campur, harga sama sahaja, fungsi pun sama jugak)


HARGA BORONG SHISEIDO MASK MURAH!!



HARGA BORONG TERBAIK:


10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)

20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)

50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss) 

----------------------------

100PCS - RM60 (sm) RM65 (ss)

----------------------------

200PCS - RM100(sm) RM120(ss)

300PCS - RM160(sm) RM190(ss)

500PCS - RM250(sm) RM270(ss)


HARGA SPECIAL!!!!

1000 PCS – RM350 (sm)


HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!

SMS/WHATSAPP: 013-3602863







Fungsi SHISEIDO MASK?
- Membersih dan menanggalkan sel kulit mati (blackheads dan whiteheads)
- Mengecilkan pori-pori
- Memutih dan mencerahkan kulit muka
- Mengurangkan kedutan dan penuaan


Cara Penggunaan:


  • Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
  • Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
  • Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
  • Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
  • Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
  • Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
  • Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.



ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

44 comments:

  1. Kalau beli 20 rm 26 free poskn..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yup..termasuk poslaju utk semenanjung!
      Jom2..utk order boleh SMS 013-3602863

      Delete
  3. still ada stok lg k??..
    n yg kler putih ada tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi...tapi black je yg ada..

      Delete
  4. still available? saya nak warna putih dan hitam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup still available..boleh SMS 013-3602863

      Delete
  5. msih ad lg x yg black?

    ReplyDelete
    Replies
    1. black tinggal 50 pcs je lgi..yg ada sekarang kaler white n naturgo

      Delete
  6. stok untuk yg wrne itam ade lagy x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. black tinggal 50 pcs je lgi..yg ada sekarang kaler white n naturgo

      Delete
  7. Black ada lg x? I nk amek 100pcs... Email me please... shikazila86@gmail.com

    K

    ReplyDelete
  8. salam...erm ada stok lagi tak tuk mask shiseido nie??
    kalau ada nak order...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi stok..sms/wassap 013-3602863

      Delete
    2. salam,

      white mask punya ada lg tak?

      Delete
    3. wasalam..ada lagi...ready stok..boleh order!!

      Delete
  9. salam, still ada lgi tk stock? apa beza mask warna hitam kuning dan putih tu ya ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...ada lagi stok..semua fungsi utk masalah blackhead dan whitehead..

      tapi putih boleh tarik bulu2 halus kt muka..naturgo pula warna dia hitam jugak dan bau lagi wangi

      Delete
  10. still available stok ??
    tlg pm sy details yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi...boleh bagi contact no? or awk Pm sy dulu
      http://is.gd/famessage or sms 013-3602863

      Delete
  11. hi..1 box brp pack shiseido mask ni?

    ReplyDelete
  12. hai stok still available ke utk semua jenis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye..ada lagi...ready stok!! SMS/whatsap 013-3602863

      Delete
    2. mcm mna nk order ni
      ad stok lg x

      Delete
    3. Farisya..pada 19 okt 13 stok yg tinggal hanya naturgo..white dan black mask tak de stok..apa2 boleh sms/whatsapp 013-3602863

      Delete
  13. Slm sy nk order mask yg mane ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam siti..semua mask fungsi dia sama..jadi saya suggest siti campur2 3 warna

      Delete
  14. ade stok lagi x??teringin nak cuba

    ReplyDelete
  15. Yes ada lgi..sms/whatsapp 013-3602863 skrg!

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. stok naturgo tak de sekarang (24/11/13)

      Delete
  17. Ada lgi!! Jom order sms/whatsapp 013-3602863

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. Ada lgi kim na..sms/whatsapp 0133602863

      Delete
  19. Available ag x suma shiseido?

    ReplyDelete
  20. slm nk tnye ade stock lg x...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship