May 2013 | FA Beauty

Wednesday, 29 May 2013

BORONG SHISEIDO BLACK MASK DENGAN HARGA MURAH

JOM-JOM-JOM
Beli shiseido mask dengan harga murah!! Termurah! Firash nak jual dengan harga murah-murah je. Ambik untung sikit2 je. Yang penting korang suka.



Kalau ada masalah blackhead dan white head yang kronik, memang firash suggest korang guna SHISEIDO MASK ni. terbukti berkesan untuk atasi masalah bintik hitam. Cuma letakkan kat muka, biarkan kering sehingga 15-30 minit then buang..konfirm melekat segala bintik dan noda kat situ

ADA 3 PILIHAN (JENIS):
-BLACK
-WHITE
-NATURGO
(boleh campur-campur, harga sama sahaja, fungsi pun sama jugak)


HARGA BORONG SHISEIDO MASK MURAH!!




HARGA BORONG TERBAIK:


10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)

20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)

50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss) 

----------------------------

100PCS - RM60 (sm) RM65 (ss)

----------------------------

200PCS - RM100(sm) RM120(ss)

300PCS - RM160(sm) RM190(ss)

500PCS - RM250(sm) RM270(ss)


HARGA SPECIAL!!!!

1000 PCS – RM350 (sm)


HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!

SMS/WHATSAPP: 013-3602863


HARGA TERMASUK POSTAGE




AVAILABLE: BLACK MASK ONLY!!!


Cara Nak guna:





ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Monday, 27 May 2013

Borong Shiseido Mask Dengan Harga Murah

Borong Harga Murah SHISEIDO MASK!!! Memang KONFIRM MURAH!! HARGA BORONG SHISEIDO MASK HARGA MURAH!!

Pada yang nak beli SHISEIDO MASK dengan harga borong murah!! Ni memang tempat yang BETUL! Korang memang tak silap MENGGOOGLE!!





ADA 3 PILIHAN (JENIS):
-BLACK
-WHITE
-NATURGO




(boleh campur-campur, harga sama sahaja, fungsi pun sama jugak)


HARGA BORONG SHISEIDO MASK MURAH!!



HARGA BORONG TERBAIK:


10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)

20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)

50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss) 

----------------------------

100PCS - RM60 (sm) RM65 (ss)

----------------------------

200PCS - RM100(sm) RM120(ss)

300PCS - RM160(sm) RM190(ss)

500PCS - RM250(sm) RM270(ss)


HARGA SPECIAL!!!!

1000 PCS – RM350 (sm)


HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!

SMS/WHATSAPP: 013-3602863







Fungsi SHISEIDO MASK?
- Membersih dan menanggalkan sel kulit mati (blackheads dan whiteheads)
- Mengecilkan pori-pori
- Memutih dan mencerahkan kulit muka
- Mengurangkan kedutan dan penuaan


Cara Penggunaan:


  • Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
  • Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
  • Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk blackhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
  • Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
  • Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
  • Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
  • Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.



ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Wednesday, 15 May 2013

GAMBAR TESTIMONI FERWHITE FEREENA

GAMBAR TESTIMONI FERWHITE FEREENA. WOW!!
SEKARANG NI FERWHITE MEMANG DAH JADI FENOMENA SUNGGUH!! KAT TV DUK IKLAN BUKAN MAIN RANCAK. KAT PAPER PUN ADA

TESTIMONI BERGAMBAR PUN DAH BANYAK FIRASH DAPAT. SEMUA DARI MEREKA YANG PUAS HATI DENGAN FERWHITE NI.

JOM KITA USHA TESTIMONI FERWHITE












BERMINAT??
AGENT/DROPSHIP DI ALU-ALUKAN
BELIAN BORONG DENGAN HARGA MURAH!!


FOR MORE INFO VISIT MY FACEBOOK: http://facebook.com/produknatural99
SMS: 013-360 2863

Saturday, 11 May 2013

HARGA BORONG VITAMIN C 1000MG PAHANG PHARMACY MURAH MURAH

OKEY OPEN UNTUK BORONG LAJU2..
HARGA BORONG VITAMIN C 1000MG PAHANG PHARMACY DENGAN HARGA MURAH
GILER..MURAH GILER!!!

HARGA BORONG VITAMIN C 1000MG MURAH

UPDATED:
1 BOTOL (100BIJI)
RM60 SM
RM65 SS
free poslaju!!!!!






5 BOTOL RM50 EACH
10 BOTOL RM45 EACH
20 BOTOL RM40 EACH

SEMESTINYA ORIGINAL DARI KILANG DENGAN STICKER HOLOGRAM!!

FREE POSTAGE!! FREE POSTAGE !!!! 
FREE SHISEIDO MASK!!
FREE SHISEIDO MASK!!!


FOR MORE INFO VISIT MY FACEBOOK: http://facebook.com/produknatural99
SMS: 013-360 2863
-FIRASH-

COPYRIGHT TO FIRASH AMSAQ..

Friday, 10 May 2013

Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy MURAH

Mana lagi nak dapatkan Vitamin c 1000mg Pahang Pharmacy dengan harga murah giler macam ni? Hehe..Firash jual harga murah-murah je sebab better jual murah dari jual mahal tak de orang beli..kan? so bila fikir-fikir better jual murah la walau untung seciput je pun.

Ok rasanya yang google '" Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg MURAH" mesti dah tahu apa dia fungsi vitamin ni kan? tak perlu nak cerita panjang kita terus kepada harga.


VITAMIN C PAHANG PHARMACY 1000MG MURAH!!!
1 BOTOL RM60 SM RM65 SS
1 BOTOL = 100BIJI (tahan 3 bulan 10 hari)
JIMAT-JIMAT-JIMAT
MURAH-MURAH-MURAH
^_________________^


FOR MORE INFO VISIT MY FACEBOOK: http://facebook.com/produknatural99
SMS: 013-360 2863

Jom Dapatkan Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy dengan Harga Murah

Jom Dapatkan Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy dengan Harga Murah | Saya jual vitamin C 1000mg pahang pharmacy ni dengan harga yang konfirm double murah. Ye lah sekarang ramai yang jual vitamin c 1000mg ni, tapi ada yang jual sebotol dengan harga RM80-RM85 untuk 100biji..yang 30 biji pulak ada jual sampai RM50..ish3

Tapi don't worry, saya jual dengan harga special punya. Jom tengok regenya..

100biji-RM60


Murah enough? Kalau murah apa lagi jom beli..Jap3..pada yang mana tak tahu lagi apa fungsi Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy ni mailah saya cerita sikit briefly pasal vitamin ni. Ramai yang tanya apa beza vitamin pahang pharmacy dengan vitamin c organik?



ok2..macam ni lah..tak ada beza pun dari segi fungsi dia. Cuma yang organik diimport dari luar negara manakala yang vitamin c pahang pharmacy pulak buatan malaysia dengan kilang yang mendapat status Good Manufacturing Procedure (GMP) dan disahkan HALAL.

berbanding dengan vitamin c organik yang datang dalam bentuk loose (tidak dibotolkan) tiada pengesahan halal serta no kelulusan KKM. so ramai yg meragui. Saya stop jual organik. Dulu ada jual jugak but then i make decision stop jual yang organik.

FUNGSI / KELEBIHAN:
>> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.


Fungsi lain Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg:
✔ Mempertingkatkan sistem pertahanan badan.
✔ Memguatkan dinding salur darah.
✔ Menolong pembentukan tisu gentian.
✔ Membantu pembentukan kartilej, tulang dan gigi yang sihat.
✔ Mengurangkan kedut pada kulit
✔ Membaiki parut pada kulit.
✔ mencegah penurunan payudara dan buttock
✔ menjadikan kulit lebih cerah
✔ menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
✔ menjaga kesihatan otot dan mencantikkan/menghaluskan kulit.
✔ membantu penghasilan collagen
✔ melambatkan proses penuaan dan menghaluskan pori-pori pada kulit.

Macam mana nak dapatkan Vitamin c 1000mg Pahang Pharmacy ni? SMS ONLY ke no: 013-3602863.
atau PM di facebook Firash: http://www.facebook.com/produknatural99 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship