Dianz Vitamin Terbukti Selamat Untuk Ibu Mengandung | FA Beauty

Saturday, 13 April 2013

Dianz Vitamin Terbukti Selamat Untuk Ibu Mengandung

Pagi tadi Firash dapat satu testimoni dari customer yang dulu start ambik dianz vitamin masa pregrant. masa tu kandungan baby dah masuk  7 bulan. Akak ni ambik non-stop sehingga la bersalin. Dia ada wassap gambar anak dia sekali.

Alhamdulillah baby sihat, kulit gebu je comey!! Tapi tak kisahlah semua tu yang penting Dianz Vitamin ni selamat untuk ibu mengandung tak beri kesan buruk pada kandungan (baby dan ibu mengandung!!)



Jadi kenapa nak ter-agak-agak lagi nak ambik ke tak? Tahu tak yang dalam Dianz Vitamin ada semua bekalan Vitamin yang diperlukan semasa pregrant? Macam Vitamin C dan Vitamin E. semua ada. So kalau yang mana mengandung tu boleh je amalkan DIANZ ni. SELAMAT!!

Bila dah ambik dianz ni nanti dah tak perlu nak hadap dah Vitamin C yang doktor bagi tu. Ambik dianz dah cukup dah!!

BERMINAT??
HARGA SEBOTOL 60 BIJI:
RM80 SM
RM85 SS
(caj postage RM5)
-FREE 2 SHISEIDO MASK!!
Untuk pembelian 2 botol ke-atas FREE POSTAGE!!!!


FOR MORE INFO VISIT MY FACEBOOK: http://facebook.com/produknatural99
SMS: 013-360 2863 (STOKIS PASIR PUTEH)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship