Demam FerWhite VS AuraWhite la pulak | FA Beauty

Monday, 15 April 2013

Demam FerWhite VS AuraWhite la pulak

Sekarang ni semua duk pakat2 duk tanya Firash, Fer'White ni ok ke? Mana lagi ok antara Ferwhite dengan AuraWhite? Ramai sangat nak tahu apa beza dua-dua produk Ferwhite VS Aurawhite ni. oke-oke.. Jom Firash bagi explanation yang RINGKAS DAN MANTAP oke.

Ni adalah pandangan PERIBADI. jadi kalau salah silap tu jangan lah dicemuh..hehe dah READY NAK CATAT? eh..FERWHITE ADALAH HASIL GABUNGAN 15 BAHAN SEMULA JADI ANTARANYA:
-Vitamin A,B,C,D,E,K yang mana semua ni diperlukan oleh tubuh dan kulit (ada kan org sibuk nak inject vitamin2 ni semua sebab nak cantik)
-Kolagen dan glutathione. Sekarang ni semua PRODUK nak ada KOLAGEN dan GLUTATHIONE tapi berapa banyak jumlah yang diorang masukkan dalam produk mereka?? ha..jangan TERTIPU dengan bahan yang ada tetapi sebaliknya kita kena tahu berapa kuantitinya.
-Ekstrak mangosteen, apple, grape-seed dan banyak lagi (kalau firash tulis pun korang bukan nak baca)kandungan kolagen dan glutathione yg tinggi!!!

Tapi, adakah dengan hanya membaca bahan-bahan yang ada didalam sesuatu produk korang dah PERCAYA?? Bagaimana dengan status HALAL dan kelulusan KKM??

 pengesahan KKM

produk dikilangkan sendiri

Untuk pengetahuan semua, produk Fer'White ni adalah di bawah jenama FEREENA BEAUTY dan semua produknya dikilangkan di kilang mereka sendiri di bawah syarikat DZ Trade SDN BHD. Kilang mereka telah mendapat Good Manufacturing Practice (GMP) dan semua produk keluaran mereka disahkan HALAL dan mendapat kelulusan KKM.Free shaker dengan setiap pembelian!!

Apa yang hebat sangat kalau produk tu di kilangkan oleh mereka sendiri? Okey. bila kita kilangkan sendiri jadi semua kuantiti bahan dan kualiti dapat dijamin dan kita tahu apa yang kita masukkan. Ok dah clear?

dan yang paling penting produk FERWHITE ni lagi MURAH dari AURAWHITE.
KENAPA NAK BELI YANG MAHAL SEDANGKAN BOLEH DAPAT YANG LAGI MURAH DENGAN KESAN YANG LEBIH MABELES??Ferwhite juga SELAMAT DIAMBIL OLEH IBU MENGANDUNG DAN IBU MENYUSUKAN BABY.Tak ada masalah punya..TERBUKTI selamat!!TESTIMONI FER'WHITE
1 JAR 500GRAM:
RM95 semenanjung
RM105 sabah sarawak

-FREE POSTAGE
-FREE SHAKER
-FREE 2 SHISEIDO MASK

COD: bandar pasir puteh
BELIAN BORONG UNTUK AGENT..MINIMUN 8 JAR DENGAN HARGA SPECIAL!!!

FOR MORE INFO VISIT MY FACEBOOK: http://facebook.com/produknatural99
SMS: 013-360 2863

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship