Masih mencari Vitamin dan Kolagen yang sesuai untuk kulit? | FA Beauty

Friday, 1 March 2013

Masih mencari Vitamin dan Kolagen yang sesuai untuk kulit?

Masih mencari Vitamin dan Kolagen yang sesuai untuk kulit? |  Memang sekarang ni banyak sangat jenama-jenama vitamin yang ada dipasaran internet ni. Sejak semua orang nak cantik dan untuk maintain kesihatan macam-macam jenama vitamin c dan kolagen ada. Sampai dah tak tahu nak pilih yang mana betul-betul sesuai dengan kulit dan tubuh kita.

Kita memang la tengok macam-macam testimoni dari pengguna yg dah try sesuatu produk tu. Tapi tak semestinya bila kita ambik akan beri kesan yang sama. Setiap orang antibodi dan sistem tubuh tidak sama. Jadi tindak balas setiap individu adalah berbeza.

Saya ni lelaki. dan saya juga mementingkan penampilan diri. tapi sekadar dengan memakai pencuci muka dan mengambil supplement yang perlu sehingga saya nampak satu produk ni yang baru di lancarkan akhir bulan 1 tahun 2013. iaitu produk keluaran Dian'z Beauty and Health. Nama produk ni adalah Dianz Vitamin C & E + Whitening Collagen 6000mg.

Actually sebelum ni ada ambik Vitamin C 1000mg, dan bila ada nampak pasal produk ni teringin la pulak nak mencuba. Harga agak mahal RM80 sebotol untuk sebulan. Tapi apa salah mencuba? Saya beli dah try ambik sendiri. After 2 weeks ambik dian'z vitamin + Collagen ni memang nampak perubahan. Then saya pun macam berminat nak jadi stokis produk ni sebab masa tu produk ni masih lagi perlukan stokis.

Ramai yang tanya apa kelebihan produk Dian'z Vitamin ni dengan produk lain? Sekarang ni macam-macam kan produk yang ada. Jom saya senaraikan apa KELEBIHAN dan KEISTIMEWAAN produk ni dengan produk lain:



-100% berasaskan bahan asli tanpa bahan KIMIA
-dikilangkan oleh kilang yang mendapat status GMP
-mendapat status HALAL
-produk MUSLIM

-sebiji mengandungi 6000mg:
1000mg Vitamin C berasaskan buah oren
1000mg Vitamin E berasaskan Maquiberry
2000mg Pure Collagen sumber ikan talapia
2000mg Glutathione agen pencerah kulit

Semua bahan-bahan tadi memberi anda:
-kulit yang putih berseri
-kulit bebas jerawat,jeragat,bintik hitam,dan pigmentasi
-atasi masalah kulit berminyak
-hilangkan kulit berparut
-atasi masalah kulit kering
-merawat masalah tumit merekah
-atasi masalah resdung
-atasi masalah kelumumur dan jerawt belakang badan

Berminat nak mencuba? Kita takkan tahu hasilnya tanpa mencuba. Sebotol RM80 semenanjung/ RM85 sarawak&sabah. Sebotol 60 biji untuk sebulan.

Kalau nak mencuba boleh SMS: 013-3602863 atau ke FB saya: https://www.facebook.com/produknatural99?ref=tn_tnmn

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship