Jom Dapatkan Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy dengan Harga Murah | FA Beauty

Friday, 10 May 2013

Jom Dapatkan Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy dengan Harga Murah

Jom Dapatkan Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy dengan Harga Murah | Saya jual vitamin C 1000mg pahang pharmacy ni dengan harga yang konfirm double murah. Ye lah sekarang ramai yang jual vitamin c 1000mg ni, tapi ada yang jual sebotol dengan harga RM80-RM85 untuk 100biji..yang 30 biji pulak ada jual sampai RM50..ish3

Tapi don't worry, saya jual dengan harga special punya. Jom tengok regenya..

100biji-RM60


Murah enough? Kalau murah apa lagi jom beli..Jap3..pada yang mana tak tahu lagi apa fungsi Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy ni mailah saya cerita sikit briefly pasal vitamin ni. Ramai yang tanya apa beza vitamin pahang pharmacy dengan vitamin c organik?



ok2..macam ni lah..tak ada beza pun dari segi fungsi dia. Cuma yang organik diimport dari luar negara manakala yang vitamin c pahang pharmacy pulak buatan malaysia dengan kilang yang mendapat status Good Manufacturing Procedure (GMP) dan disahkan HALAL.

berbanding dengan vitamin c organik yang datang dalam bentuk loose (tidak dibotolkan) tiada pengesahan halal serta no kelulusan KKM. so ramai yg meragui. Saya stop jual organik. Dulu ada jual jugak but then i make decision stop jual yang organik.

FUNGSI / KELEBIHAN:
>> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.


Fungsi lain Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg:
✔ Mempertingkatkan sistem pertahanan badan.
✔ Memguatkan dinding salur darah.
✔ Menolong pembentukan tisu gentian.
✔ Membantu pembentukan kartilej, tulang dan gigi yang sihat.
✔ Mengurangkan kedut pada kulit
✔ Membaiki parut pada kulit.
✔ mencegah penurunan payudara dan buttock
✔ menjadikan kulit lebih cerah
✔ menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
✔ menjaga kesihatan otot dan mencantikkan/menghaluskan kulit.
✔ membantu penghasilan collagen
✔ melambatkan proses penuaan dan menghaluskan pori-pori pada kulit.

Macam mana nak dapatkan Vitamin c 1000mg Pahang Pharmacy ni? SMS ONLY ke no: 013-3602863.
atau PM di facebook Firash: http://www.facebook.com/produknatural99 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship