Cara Jimat dan Mudah Untuk Hilangkan Masalah Bintik Hitam | FA Beauty

Thursday, 14 March 2013

Cara Jimat dan Mudah Untuk Hilangkan Masalah Bintik Hitam

Cara mudah kalau nak suruh hilangkan bintik hitam kat area hidung dan muka ni senang je. Saya ada 2 tips macam mana nak hilangkan bintik hitam di hidung dan area muka. tak perlu nak keluar belanja banyak-banyak melainkan uolss ada banyak duit boleh la beli produk yang mmg berkesan..Ok pasal produk kita cakap last sekali.



Ok kita terus ke cara mudah nak hilangkan bintik hitam di muka dan hidung. Ok ready?

1. Sapukan ubat gigi di kawasan yang banyak bintik hitam tu. Biar hingga kering dan basuh dengan air. Amalkan selalu dan lihat kesannya. Memang mujarob!!

2. Ambik putih telur. Jangan guna telur kuning pulak. Basahkan keseluruhan kapas muka dengan telur putih tadi dan toskan (eh macam nak memasak) jgn bagi meleleh pulak telur tu. Lekatkan kapas tadi di bahagian yang banyak bintik hitam. Tunggun sehingga kering. Sehingga kering!! bila dah kering baru boleh tarik slow2. Dan korang akan nampak  banyak bintik2 yang melekat kat situ. Wosh..

Ingin Menghilangkan Bintik hitam/bintik putih dengan cara lagi senang dan murah? Dapatkan SHISEIDO MASK

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship