March 2013 | FA Beauty

Wednesday, 27 March 2013

Promosi 2 botol Dianz Vita C & E RM150

Promosi Dianz Vitamin C & E + Whitening Collagen sehingga 1 April 2013. Dapatkan 2 botol Vitamin Dianz dengan harga RM150 untuk semenanjung. RM160 Sabah Sarawak. Percuma Poslaju lagi.

Jom dapatkan sebelum harga kembali ke harga asal RM165 semenanjung RM175 sabah sarawak (postage Rm5 sudah termasuk) Jadi kalau beli dengan harga PROMOSI ni anda jimat sehingga RM15!!!


Berminat? Boleh SMS 0133602863 sekarang!! atau pergi ke FACEBOOK sy: FIRASH AMSAQ

Sunday, 24 March 2013

Promosi Murah Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy

Promosi Murah Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy | Salam, kami ada buat promosi gempak untuk anda. Promosi ni sah sehingga 1 April 2013 sahaja. Dapatkan Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy dengan harga murah. harga seperti berikut:





Dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok!! Untuk info mengenai fungsi Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy ni boleh refer sini


Untuk belian secara borong boleh refer sini


Saturday, 23 March 2013

Promosi Cuti Sekolah!!

Promosi cuti sekolah bermula!! sempena dengan cuti sekolah ni saya ada baut 3 promosi besar-besaran!! boleh dapatkan harga murah untuk vitamin c pahang pharmacy, a's first facial cleanser dan dianz vitamin.
Semua dengan harga meletop...

A's First Facial Cleanser Murah

1 botol RM30 (harga biasa RM35)
3 botol RM80 (harga biasa RM105)

Vitamin C 1000 mg Pahang Pharmacy Murah

100biji RM60 (harga biasa RM70)
30 biji RM30 (harga biasa RM30)

Dianz Vitamin + Collagen

2 botol RM150 semenanjung (harga biasa RM160)
2 botol RM60 SS (harga biasa RM170)


Tuesday, 19 March 2013

Latest Testimoni Bergambar Dian'z Vita C & E + Whitening Collagen 12000mg

Ramai yang ragu-ragu pada awal kemunculan dianz vitamin C & E ni. Ramai yang tanya betul-betul berkesan ke? ok ke? ada testimoni bergambar tak? masa mula2 dulu mmg la tak de testimoni bergambar sebab produk masih baru. Tapi kini dh almost 2 bulan lebih di pasaran dan banyak testimoni bergambar yang di terima. ni kesinambungan dari testimoni bergambar dianz vita c & e part 1

















































Banyakkan? Penat nak upload semua ni..hehe..tak larat nak tulis balik apa yang ada kt gambar2 tu semua..kalau tak nampak jelas, besarkan gambar ye (klik gambar)..kalau nak tengok versi bersama tulisan boleh tengok di facebook sy kt sini: http://is.gd/dianztestimoni

Macam biasa, berminat boleh order. Sebotol RM80/semenanjung RM85 SS. free poslaju


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship