Rahsia Cantik Sihat Seperti Dato' Siti Nurhaliza | FA Beauty

Friday, 8 February 2013

Rahsia Cantik Sihat Seperti Dato' Siti Nurhaliza

Rahsia Cantik Sihat Seperti Dato' Siti Nurhaliza | Kali ni nak sharw satu tips kecantikan dari artis terkenal tanah air, sape lagi kalau bukan Dato' Siti Nurhaliza. Walaupun umur dah 34 tahun tapi cantik mengalahkan anak dara. Wah. Kalau korang nak tahu apa rahsia dia mai nak kongsi.



Rahsia Cantik Sihat Seperti Dato' Siti Nurhaliza:

1. Rehat Secukupnya.  Dato Siti walaupun sibuk tapi still utamakan waktu rehat. Tidur at least 6-8 jam sehari. Tidur dan rehat yang mencukupi ni perlu untuk tubuh dan kulit kita berehat. masa tidur ni la waktu yg sesuai utk kita pakai cream jerawat or vitamin and collagen

2. Bersenam. Tak perlu la nak bercerita lagi pasal ni sebab semua org tahu nak sihat kena rajin bersenam. Sebab melalui senamanlah badan kita mengeluarkan toksin dari peluh.

3. Amalkan pengambilan supplemen. Supplemen seperti Vitamin dan Kolagen amat diperlukan oleh tubuh. Kebanyakkan vitamin seperti Vitamin C tidak dapat dihasilkan oleh tubuh kita begitu juga dengan Kolagen. Semakin meningkat usia, tubuh kita tidak lagi berupaya menghasilkan Kolagen menjadikan kulit kita semakin berkedut dan kendur.

4. Jaga kecantikan dalaman. org kata nak cantik luar kena cantik dalam dulu. Macam mana? mudah je jaga dulu hati kita. Sembahyang jangan tinggal dan jaga hubungan dengan Allah dan sesama manusia.

Tips ni memang Dato' Siti yang bagi semasa temubual bersama rancangan Nona TV3. Ok selamat beramal la ye..Nak beli Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen or Vitamin C 1000mg murah boleh contact sy..

Korang juga boleh cantik dengan mengamalkan Dianz Vita C & E  dan Vitamin C 1000mg Pahang Pharma









No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship