February 2013 | FA Beauty

Thursday, 28 February 2013

Promosi Februari; Dianz Vitamin + A's First Hanya RM100 Free Postage

Promosi Februari; Dianz Vitamin + A's First Hanya RM100 Free Postage | Actually bukan dianz vitamin je yang ada promosi tapi ada 3 benda yang dipromosikan bulan ini ye. Mari nak cerita jelas sikit.



Ok macam ni nak cerita yang saya ada buat promosi:

1)Vitamin C 1000mg pahang pharmacy untuk 100biji saya bagi dengan Harga RM70!!

100biji RM100
30biji RM30
free postage ke semenanjung

2) Vitamin C 1000mg (100biji) + A's First 100ml = RM100 jimat RM5
3) A's First 100ml + Dianz Vitamin = RM100 jimat sehingga RM15

promosi sah sehingga hujung bulan ni!!! 28 Februari 2013
Berminat? Boleh SMS 0133602863 @ ke Facebook saya: https://www.facebook.com/produknatural99?ref=tn_tnmn

Tuesday, 26 February 2013

Borong Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy dengan Harga Murah!!

Jom borong Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy dengan harga murah!! Okey, vitamin c 1000mg Pahang Pharmacy semakin mendapat sambutan dan kali ni saya nak bagi harga special harga borong untuk Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy ni. Jom!



5 botol = RM50/botol
10 botol = RM48/botol
20 botol ke atas = RM43/botol
free postage ke semenanjung

Kalu berminat nak beli runcit pun boleh. harga RM70 sebotol. Free Poslaju utk belian runcit!

Harga yang saya offer ni very2 murah dah. Cuba la tanya orang lain..at least 30 botol baru dapat harga RM45 sebotol. So macam mana? berminat? if berminat boleh:

SMS: 0133602863

Sunday, 24 February 2013

Pengalaman menggunakan Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen 6000mg

Pengalaman menggunakan Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen 6000mg | Saya mula-mula dengar pasal produk ni, rasa macam was-was jugak nak try. Ye lah sebab produk ni masih baru plus sekarang ni macam-macam produk vitamin ni macam banyak sangat smpai tak tahu nak pilih yg mana satu.

last2 decide nak try sebab sebelum ada makan Vitamin c 1000mg kesan dia menggalakkan. But then nak cuba produk yg ada semua benda yg diperlukan macam Vitamin C, Vitamin E, Collagen dan Glutathione (agen pencerah). So bila risik2 memang Dian'z Vitamin ni include all 4 benda yang saya perlukan tu. Then i thought why not give shot? Then i order.



Ambik ikut arahan siang malam. Mula-mula macam tak nampak kesan but after 5 days, dah rasa beza dia. Bila bangun pagi muka especially kt bahagian hidung dah kurang berminyak.  i was very happy. sebab memang kulit saya ni kulit berminyak tahap gaban. tahap boleh buat memasak goreng ikan dah minyak kat muka ni. But dianz vitamin mengubah semua tu. cececece..

After 2 weeks, saya perasan yg parut kat pipi ni macam dah takde. dalam hati duk kata eh perasan je lebih ni. Tapi bila tengok balik gmbar sebelum2 ni memang ada beza. Seyes beza, memang berbeza (iklan jap) Jerawat pun macam malas dah nak tumbuh/naik. Tapi tetap naik jugak sekali sekala tapi dlm masa 2 hari jerawat tu kecut.



Sekarang dah masuk botol ke-2. Insya-allah akan terus guna Dianz Vitamin ni. Nak try jugak? Boleh ke facebook saya: https://www.facebook.com/produknatural99

Friday, 8 February 2013

Rahsia Cantik Sihat Seperti Dato' Siti Nurhaliza

Rahsia Cantik Sihat Seperti Dato' Siti Nurhaliza | Kali ni nak sharw satu tips kecantikan dari artis terkenal tanah air, sape lagi kalau bukan Dato' Siti Nurhaliza. Walaupun umur dah 34 tahun tapi cantik mengalahkan anak dara. Wah. Kalau korang nak tahu apa rahsia dia mai nak kongsi.



Rahsia Cantik Sihat Seperti Dato' Siti Nurhaliza:

1. Rehat Secukupnya.  Dato Siti walaupun sibuk tapi still utamakan waktu rehat. Tidur at least 6-8 jam sehari. Tidur dan rehat yang mencukupi ni perlu untuk tubuh dan kulit kita berehat. masa tidur ni la waktu yg sesuai utk kita pakai cream jerawat or vitamin and collagen

2. Bersenam. Tak perlu la nak bercerita lagi pasal ni sebab semua org tahu nak sihat kena rajin bersenam. Sebab melalui senamanlah badan kita mengeluarkan toksin dari peluh.

3. Amalkan pengambilan supplemen. Supplemen seperti Vitamin dan Kolagen amat diperlukan oleh tubuh. Kebanyakkan vitamin seperti Vitamin C tidak dapat dihasilkan oleh tubuh kita begitu juga dengan Kolagen. Semakin meningkat usia, tubuh kita tidak lagi berupaya menghasilkan Kolagen menjadikan kulit kita semakin berkedut dan kendur.

4. Jaga kecantikan dalaman. org kata nak cantik luar kena cantik dalam dulu. Macam mana? mudah je jaga dulu hati kita. Sembahyang jangan tinggal dan jaga hubungan dengan Allah dan sesama manusia.

Tips ni memang Dato' Siti yang bagi semasa temubual bersama rancangan Nona TV3. Ok selamat beramal la ye..Nak beli Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen or Vitamin C 1000mg murah boleh contact sy..

Korang juga boleh cantik dengan mengamalkan Dianz Vita C & E  dan Vitamin C 1000mg Pahang Pharma









Thursday, 7 February 2013

Testimoni Bergambar Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy

Testimoni Bergambar Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy | Nak kongsi testimoni dari customer yang pernah ambik vitamin c 1000mg pahang pharmacy. Ramai yang dah cuba dan most of them puas hati dengan kesan yang diorang dapat. Sebab vitamin c ni adalah essential oleh tubuh kita. tubuh kita tak berupaya untuk menghasilkan sendiri vitamin c ni.




Apa yang vitamin c 1000mg ni boleh buat untuk kita?


-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
-Anti penuaan dan anti kedut
-Mengatasi masalah resdung dan alahan
-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
-Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
-Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
-Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
-Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
-Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
-Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
-Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
-Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
-Merawat jangkitan saluran kencing
-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
-Dijual hanya oleh pengedar sah sahaja, Jangan takut atau ragu dengan Vitamin ini
Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.


Jom kita usha Testimoni Bergambar Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy


















































Berminat nak mencuba? Murah sangat..


RM60 untuk sebotol 100biji


FREE POSTAGE. Untuk Sabah sarawak tambah RM5

Berminat boleh ke Facebook Firash  Amsaq




Testimoni Bergambar Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen

Testimoni Bergambar Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen | Walaupun produk ni masih lagi baru tapi sambutan dia, mak aih menabjukkan. Sampaikan stok dari pengasas habis. Kilang tak sempat nak proses dah habis.

Pada yang tak tahu lagi info sikit sebanyak mengenai produk Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen ni mari nak cerita sikit.

VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000MG KELUARAN DIAN'Z BEAUTY & HEALTH

Gabungan daripada extra berry mengahasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan talapia.Tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.

ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL

FUNSGI UTAMA :
-memutihkan seluruh badan
-melembabkan kulit,mencantikkan kulit
-merawat jerawat,jeragat dan sel kulit mati.

sebiji vitamin ada 6000mg..
1000mg Vitamin C daripada oren:
-singkir toksik dalam badan.
-lancarkan sistem pembuangan.
-merawat jerawat,jeragat dan parut

1000mg Vitamin E daripada maquiberry sgt tggi khasiat, jarang org guna buah ni.utk kulit lembab.liang roma kecik dan cegah cancer

2000mg pure collagen dari ikan talapia.kami tak guna marine sbb kbyakkan alahan seafood.jd jika anda alergik seafood boleh makan ♥ tp alergik talapia tak di galakkan ambil.fungsi utk kulit lembut dan gebu

2000mg lg gluathione utk memutihkan kulit ! kesan dpt di lihat dalam 2mggu pertama..bykkan minum air..kesan yg dpt di lihat.memutihkan seluruh badan.parut jerawat pudar.jeragat pudar..kulit halus dan lembut..boleh di ambil laki dan perempuan umur 16taun ke atas dan ibu menyusu dan mengandung pun boleh .. jgn risau vitamin ni halal ,tiada gelatin.bumiputra product dan kilang bertaraf GMP.. selamat ! 100%

CARA GUNA :
1 biji selepas sarapan.1 biji sebelum tidur. Tablet boleh di isap atau di telan.

Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine, Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ♥

HARGA :: RM80 SEMENANJUNG / RM85 SABAH SARAWAK sebotol ada 60biji


Jom tengok Testimoni Bergambar Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen
































Jom try..cepat..apa tunggu lagi? ramai yang puas hati dan nampak kesannya..
HARGA :: RM80 SEMENANJUNG / RM85 SABAH SARAWAK sebotol ada 60biji

Testimoni bergambar Dianz Vitamin + Colagen PART 2




Tuesday, 5 February 2013

Mencari Supplier Shiseido Mask dengan Harga Termurah!!

Saya ingin mencari sesiapa/syarikat yang membekalkan SHISEIDO MASK BORONG dengan harga SUPER MURAH!! Sekiranya ada, boleh hantarkan SEBUT HARGA kepada saya melalui:

1) Email: azmikhairul1991@gmail.com
2) SMS : 013-3602863
3) Facebook: http://fb.me/produknatural99

FOR MORE INFO VISIT MY FACEBOOK: http://facebook.com/produknatural99
SMS: 013-360 2863

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship