2013 | FA Beauty

Thursday, 19 December 2013

Cara Mudah Atasi Jerawat dan Parut Jerawat

Cara Mudah Atasi Jerawat dan Parut Jerawat dengan A's First Facial Cleanser.Cleanser ni berbentuk cecair 1 botol 100ml boleh tahan 1-2 bulan. Hanya RM35 shj..

APA SPECIAL A'S FIRST??
-100% bahan semulajadi (asam jawa + madu)
-disahkan tidak mengandungi hydroquinone
-sesuai untuk lelaki dan perempuan
-dalam bentuk cecair, praktikal dan mudah digunakan
-boleh atasi masalah jerawat, jeragat, kulit berminyak

So kalau korang ada masalah sama jom cuba A'S FIRST FACIAL CLEANSER!!! terbaik untuk atasi masalah seperti bintik hitam, kulit berminyak, masalah jerawat, jeragat, tona tidak sekata dan boleh kembalikan tona asal kulit..



 HASIL PENGGUNAAN A’S FIRST FACIAL CLEANSER:
1) Dengan menggunakan produk ini, parut-parut yang berada di wajah anda akan beransur hilang dan anda akan melihat perubahan kulit wajah yang lebih cerah dan sekata secara semulajadi.
2) Kesan pemulihan dan kecantikan kulit dapat dilihat dalam masa 1-2 minggu penggunaan (bergantung kepada jenis kulit).
3) Dengan penggunaan produk ini, kulit wajah akan menjadi lebih lembut, tidak berminyak dan segala cela dan kekotoran di wajah akan hilang. Kulit yang kusam akan bertukar menjadi berseri , lebih cerah dan sihat semulajadi, manakala parut jerawat akan beransur hilang.
4) Setelah selesai membersih muka dengan produk ini, anda bolehlah memakai apa-apa produk tambahan seperti toner, krim, losyen muka dan sebagainya seperti biasa.

KOLEKSI TESTIMONI PENGGUNA A'S FIRST:
































1 BOTOL HANYA RM35!!!
SMS/WHATSAPP: 011 3242 5626

Saturday, 30 November 2013

Harga Promosi Shiseido Mask dan Eye Mask Collagen Gold

harga Promosi Shiseido Mask dan Eye Mask Collagen Gold dengan harga super murah. Harga borong shiseido untuk anda semua.

ADA MASALAH BLACKHEAD/ EYE BAG? JOM ATASI MASALAH BLACKHEAD DAN EYEBAG DENGAN MUDAH!! KOS SERENDAH RM0.35 SHJ!! DALAM MASA 30 MIN SHJ!!



 SHISEIDO MASK 
-ada 2 pilihan warna (black & white)
-mampu membuang blackhead/whitehead dalam masa 30 minit!



 EYE MASK GOLD COLLAGEN 
-untuk merawat masalah eye bag/mata kusam
-berkesan dalam 10 hari!!
-hanya 30 min setiap hari!!



SMS/WHATSAPP: 013-3602863
PM/INBOX: http://is.gd/famessage

KELEBIHAN 2 PRODUK INI:-
✔murah
✔tidak perlu masa yang lama
✔tak perlu ke saloon YANG MAHAL
✔perubahan yang cepat
✔SESUAI DI JADI KAN FREE GIFT


HARGA BORONG TERBAIK:

10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)
20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)
50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss)
----------------------------
100PCS - RM60 (sm) RM65 (ss)
----------------------------
200PCS - RM100(sm) RM120(ss)
300PCS - RM160(sm) RM190(ss)
500PCS - RM250(sm) RM270(ss)

HARGA SPECIAL!!!!
1000 PCS – RM350 (sm)

HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!

SMS/WHATSAPP: 013-3602863
PM/INBOX: http://is.gd/famessage



ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Sunday, 10 November 2013

PROMOSI VITAMIN C 1000MG PAHANG PHARMACY SEHINGGA 10 NOV 13

DAPATKAN VITAMIN C PAHANG PHARMACY DENGAN HANYA RM50 UNTUK 100BIJI
PERCUMA POSLAJU KE SEMENANJUNG


RM50 SM RM55 SS
100biji
sah sehingga 10 november 2013 shj

sms/whatsapp: 013-3602863

Friday, 1 November 2013

Promosi Jualan Murah Vitamin C Pahang Pharmacy Untuk Cantikkan Kulit


Ramai yang dah tahu fungsi dan keberkesanan Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy yang mana mampu:

  1. -mengatasi masalah jerawat, jeragat, bintik hitam
  2. -mencerahkan kulit dan meratakan tona kulit
  3. -menghilangkan parut jerawat
  4. -menyamarkan parut berlubang
  5. -menjadikan kulit flawless dan moist




APA SPECIAL SANGAT VITAMIN C PAHANG PHARMA BERBANDING JENAMA LAIN?


  • Datang dalam BOTOL SEALED!!! dipack dengan teknik GMP
  • Disahkan HALAL oleh JAKIM beserta dengan logo HALAL
  • Mendapat KELULUSAN KKM beserta dengan no Kelulusan: MAL06051404X
  • Dikilangkan di Malaysia 
  • 100% ascorbic asic



PROMOSI JUALAN HARGA MURAH VITAMIN C PAHANG PHARMA 1000MG

1 BOTOL RM60
2 BOTOL RM100!!!

SMS/WHATSAPP: 013-3602863


ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Sunday, 27 October 2013

Beli Shiseido Mask Black White Naturgo dengan Harga Borong Murah

STOK SHISEIDO & EYE MASK COLLAGEN NOW AVAILABLE!!!

HARGA BORONG TERBAIK PUNYA..
BOLEH BELI 10 PCS UTK PERCUBAAN!!!

ADA BUAT BISNES? NAK BAGI FREE-GIFT KAT CUSTOMER??
JOM BOOROOONG SHISEIDO + EYE MASK!!
HARGA SAMA UNTUK KEDUA2 ITEM NI..

SHISEIDO MASK ADA 3 PILIHAN WARNA:
-BLACK MASK
-WHITE MASK
-NATURGO



FUNGSI shiseido mask:
-untuk atasi masalah bintik hitam
-atasi masalah bintik putih
-cerahkan kulit dari cela

FUNGSI eye mask:
-atasi masalah lingkaran gelap di mata
-segarkan mata
-atasi mata lesu
-hilangkan kedutan di kawasan mata



HARGA BORONG TERBAIK:

10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)
20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)
50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss) 
----------------------------
100PCS - RM60 (sm) RM65 (ss)
----------------------------
200PCS - RM100(sm) RM120(ss)
300PCS - RM160(sm) RM190(ss)
500PCS - RM250(sm) RM270(ss)

HARGA SPECIAL!!!!
1000 PCS – RM350 (sm)

HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!
SMS/WHATSAPP: 013-3602863



ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Harga Borong Eye Mask Crystal Collagen Murah


Jom beli Eye Mask Crystall collagen dengan harga kaw-kaw murah. Jom beli sekarang dengan belian minima 10 pair!



KANDUNGAN UTAMA:
Natural extracts, purified water, collagen,hyaluronic acid, provitamin b5, cell growth factor.

KHASIAT PRODUK:-
-Memberikan tambahan kolagen protein kepada kawasan sekitar mata
-Menjadikan mata dan kulit berhampiran mata menjadilebih sihat dan segar
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang
- Membantu mengurangkan garis garis halus sekitarmata
- Membantu mengurang dan merawat kesembapan mata @eye-bag
- Membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata @ ‘matapanda’
-Mencegah kedutan kulit kerana diperkaya denganplant collagen
-Merawat mata yang keletihan.
-Meremajakan sekeliling mata
-Mengurangkantanda-tanda penuaan



SIAPA PERLU MEGUNAKAN CRYSTALCOLLAGEN EYE MASK?
- Mereka yang kurang tidur
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau sebarang peranti dengan skrin padakadar yang lama dan berterusan
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, dan sebagainya dlm jangkamasayang lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik


HARGA BORONG TERBAIK:

10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss) <-- BELIAN MINIMA!!
20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)
50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss)
100 PCS - RM70 (sm) RM75 (ss)
200 PCS - RM130 (sm) RM140 (ss)
300 PCS - RM180 (sm) RM190 (ss)
500 PCS - RM250 (sm) RM270 (ss)

HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!


ORDER/ENQUIRY: 
 sms/whatsapp: 013-3602863

Monday, 7 October 2013

Promosi Kombo Emilay Whitening dan Krim Ibu Putih Murah Harga Special

HARGA SET KOMBO SPECIAL
kali ni nak bagi harga promosi special untuk kombo Emilay Whitening dan Krim Ibu Putih

Mana nak dapat Harga Special bukan main ni selain kat sini, hehe

harga murah Emilay Whitening Plus Krim Ibu Putih



RM80 SEMENANJUNG MSIA
RM85 SABAH SARAWAK

TERMASUK POSLAJU!!
TERMASUK POSLAJU!!



ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

sms/whatsapp: 013-3602863 ^__^

Harga Borong Emilay Whitening Murah giler


Emilay Whitening sekarang memang tengah MELETOP!!
SEMUA PAKAT DUK TANYA PASAL EMILAY NI..



Jadi moh lah kita ikut perkembangan semasa, jangan orang lain cantik kita masih lagi macam dulu dengan muka penuh jerawat dan berbagai bagai lagi..

=====================================================================

HARGA SPECIAL PROMOSI!!
LIMITED TIME ONLY!!

RM50/BOTOL
RM120 - 3 BOTOL -- promosi terhad
(ada 60 biji utk 2 bulan)

TERMASUK POSLAJU
sabah sarawak add RM5!!

=====================================


aturan makan:
1 biji selepas makan waktu malam.

FUNGSI BENDA ALAH NI??

** Memutihkan
** Mengencangkan kulit
** Mengurangi jerawat
** Menyamarkan noda bekas jerawat
** Menghilangkan bintik dikulit
** Kulit terasa lembut dan kenyal
** Mencegah penuaan dini
** Mempercantik kulit (lebih segar dan sehat)
** Antioksidan tinggi
** Menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
** Tidak ada pengelupasan
** Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh

TESTIMONI:







YANG PENTING PRODUK NI SELAMAT DAN DISAHKAN KKM




ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage
SMS/WHATSAPP: 013-3602863

Tuesday, 24 September 2013

Beli Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg Harga Murah!

Jom beli Vitamin C 1000mg Pahang Pharmacy dengan HARGA MURAH KAW KAW!!!



1BOTOL (100BIJI) HANYA RM60 
(FREE POSLAJU KE SEMENANJUNG)


Golongan yg perlu ambil Vitamin C :
*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur


ORDER/ENQUIRY: 
 SMS/WHATSAPP: 013-3602863

Wednesday, 11 September 2013

Testimoni A's First Facial Cleanser Untuk Merawat Masalah Parut Jerawat

Testimoni A's First Facial Cleanser Untuk Merawat Masalah Parut Jerawat  | A's First Facial Cleanser ni memang berkesan untuk merawat masalah parut jerawat, masalah jerawat kronik, jeragat, bintik hitam dan bintik putih dan juga boleh mencerahkan kulit menjadikan tona kulit lebih sekata.

Ramai yang dah cuba produk ni, testimoni pun banyak jugak yang saya terima. jadi jom kita baca dulu fungsi A's First ni:

Khasiatnya ialah untuk menghilangkan parut jerawat, jeragat dan bintik-bintik hitam (blackhead), mengurangkan minyak di wajah, mengecilkan pori-pori, menghaluskan kulit muka, mengembalikan warna asal kulit, menjernihkan wajah, menegangkan kulit muka, dan sesuai untuk kulit muka yang mempunyai masalah resdung dan berminyak. Yang paling utama, produk ini boleh menghilangkan parut-parut jerawat di wajah, menghilangkan kusam di wajah dan menggantikannya dengan warna kulit yang sekata dan cerah berseri.

Jom kita tengok Testimoni A's First Facial Cleanser













































So macam mana ? Masih tak yakin dengan keberkesanan A's First ni? Kalau dah percaya jom ORDER sekarang!!!

KLIK order now untuk menempah!!


atau SMS 011 3242 5626 sekarang!!!

Thursday, 29 August 2013

Cara Mudah HIlangkan Bintik Hitam dan Bintik Putih!



ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Tuesday, 27 August 2013

Feedback/ Review Dianz Vitamin

Pengalaman menggunakan Dianz Vitamin yang berkesan untuk mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut jerawat dan masalah kulit yang lain

Post by FA Beauty.



ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Sunday, 25 August 2013

Cara Merawat Mata Tak Bermaya, Eye-Bag (Mata Panda)

Ada masalah mata LESU, TAK BERMAYA, LINGKARAN GELAP SEKELILING MATA?? jom try EYE MASK CRYSTAL COLLAGEN



ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Mata Cantik, Segar dan Menawan Seperti ELfira Loy!




ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Atasi Masalah Jerawat di Muka dan di Badan dengan MZ Soap





ORDER/ENQUIRY: 
 http://is.gd/famessage

Sunday, 11 August 2013

Harga Borong Murah Eye Mask Crystal Collagen GOLD


Harga Borong Murah Eye Mask Crystal Collagen GOLD



KANDUNGAN UTAMA:
Natural extracts, purified water, collagen,hyaluronic acid, provitamin b5, cell growth factor.

KHASIAT PRODUK:-
-Memberikan tambahan kolagen protein kepada kawasan sekitar mata
-Menjadikan mata dan kulit berhampiran mata menjadilebih sihat dan segar
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang
- Membantu mengurangkan garis garis halus sekitarmata
- Membantu mengurang dan merawat kesembapan mata @eye-bag
- Membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata @ ‘matapanda’
-Mencegah kedutan kulit kerana diperkaya denganplant collagen
-Merawat mata yang keletihan.
-Meremajakan sekeliling mata
-Mengurangkantanda-tanda penuaan



SIAPA PERLU MEGUNAKAN CRYSTALCOLLAGEN EYE MASK?
- Mereka yang kurang tidur
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau sebarang peranti dengan skrin padakadar yang lama dan berterusan
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, dan sebagainya dlm jangkamasayang lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik


HARGA BORONG TERBAIK:

10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss) <-- BELIAN MINIMA!!
20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)
50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss)
100 PCS - RM70 (sm) RM75 (ss)
200 PCS - RM130 (sm) RM140 (ss)
300 PCS - RM180 (sm) RM190 (ss)
500 PCS - RM250 (sm) RM270 (ss)

HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!


FOR MORE INFO VISIT MY FACEBOOK: http://is.gd/famessage

Friday, 19 July 2013

Harga Tarif Elektrik Naik Mulai 1 Julai 2013

Perdana menteri mengumumkan struktur tarif baru elektrik yang akan diguna pakai oleh semua pengguna domestik, komersial dan industri di Semenanjung.

Satu struktur tarif baru akan diumumkan tidak lama lagi bagi Sabah dan Sarawak.

Berkuatkuasa 1 Julai ini, pengguna bawah 200 kwj (kilowat-jam) setiap bulan dengan anggaran bil elektrik kurang RM43.60 akan
membayar kadar seperti sekarang selagi mereka kekal jumlah penggunaan.

Kumpulan pengguna ini terdiri 59 peratus isi rumah di Semenanjung.

Manakala mereka yang menggunakan lebih daripada 200 kilometer, perlu membayar tambahan hampir 20 peratus lagi (lihat jadual).

Tenaga Nasional Berhad (TNB) akan mengumumkan struktur baru harga itu dalam satu sidang akhbar jam 12 tengahari esok.

Bercakap dalam satu sidang akhbar petang tadi, Abdullah berkata, bagi jumlah penggunaan antara 0 hingga 400 kwj sebulan (kediaman) - kadar tarif bagi 200 kwj pertama sebulan ialah 21.8 sen satu kwj;  201 hingga 400 kwj berikutnya 34.5 sen satu kwj. Caj minimum bulanan RM3.

Bagi jumlah penggunaan lebih 400 kwj sebulan (kediaman), kadar tarif bagi 50 kwj pertama ialah 30 sen satu kwj; 501-600 kwj berikutnya 39 sen satu kwj; 601 -700 (40 sen), 701-800 (41 sen), 801-900 (43 sen) dan 901 kwj ke atas (46 sen). Caj minimum sebulan RM3.

Manakala pengguna komersial dan industri pula akan mengalami peningkatan tarif sebanyak 26 peratus. [Tarif lengkap di laman web Pejabat Perdana Menteri]

Bagaimanapun, pertimbangan dibuat kepada peruncit, pekedai dan pengusaha restoran kecil serta pengguna industri seperti perusahaan kampung yang penggunaannya tidak melebihi 200 kwj setiap bulan. Kenaikannya adalah 18 peratus.

Bagi kategori-kategori lain:

bullet buttonTarif B (tarif perdagangan voltan rendah) bagi jumlah penggunaan keseluruhan di antara 0 hingga 200 kwj sebulan, bagi semua kwj 38 sen. Caj minimum bulanan RM7.20.

Bagi penggunaan keseluruhan melebihi 200 kwj sebulan, 40.8 sen. Caj minimum sebulan RM7.20.


  • bullet button Tarif C1 - tarif perdagangan am, voltan sederhana, bagi setiap kilowat kehendak maksimum sebulan RM24.8. Bagi semua kwj 29.6 sen. Caj minimum bulanan RM600.
  • bullet button Tarif C2 - tarif perdagangan puncak/luar puncak voltan sederhana, bagi setiap kilowat kehendak maksimum sebulan dalam tempoh puncak RM36.60.


Bagi semua kwj dalam tempoh puncak 29.6 sen. Bagi semua kwj dalam tempoh luar puncak 18.2 sen. Caj minimum bulanan RM600.


  • bullet button Tarif D - tarif perindustrian voltan rendah - bagi jumlah penggunaan keseluruhan di antara 0 hingga 200 kwj sebulan, bagi semua kwj 34.2 sen.


Caj minimum bulanan RM7.20. Bagi jumlah penggunaan keseluruhan melebihi 200 kwj sebulan, 36.6 sen. Caj minimum bulnan RM7.20.


  • bullet button Tarif Ds - Tarif perindustrian khas - (untuk pengguna yang layak sahaja) 34.4 sen per kwj. Caj minumum RM7.20
  • bullet button Tarif E1 - tarif prindusrian am voltan sederhana bagi setiap kilowatt kehendak maksimum sebulan RM24.6 satu kilowatt bagi semua kwj 28 sen per kwj. Caj minimum bulanan RM600.
  • bullet button Tarif E1s - tarif perindustrian khas (untuk pengguna yang layak sahaja) bagi setiap kilowat kehendak maksimum sebulan RM19.1. Bagi semua kwj 27.2 sen. Caj minimum bulanan RM600.


TNB akan mengumumkan struktur baru tarif elektrik dalam satu sidang akhbar esok.

Ramadhan dan Saf

Almaklum la sekarang ni bulan ramadhon. Kiranya kalau pergi sembahyang terawih tu perkara normal dan bukan tergolong dalam perkara abnormal. Macam biasa, awal puasa penuh surau, tengah-tengah ramadhon, tinggallah 2-3 baris. Tapi bukan ramai ke tak ramai yang aku nak soalkan. dan aku bukan nak ajar cara dan bacaan dalam solat terawih, bukan, ada yang lagi arif untuk berkongsi pada ni.



Persoalan yang aku nak cerita adalah pasal saf. Biasa kita dengar sebelum tok imam mulakan solat, dia ada cakap betulkan saf rapatkan saf. Mereka yang cerdik pandai akan cepat-cepat penuhkan saf yang kosong. penuhkan saf depan dan tengah dulu.



Di sini, tempat yang aku sembahyang terawih ni lain pulak cerita dia, biasalah, selepas solat isyak, ada lah mereka-mereka yang sakit perut, terbatal air sembahyang dan etc etc. Maka solat terawih diteruskan tanpa menunggu mereka. Maka tempat yang kosong dalam saf tadi perlu diisi. Tapi mereka-mereka ini seakan tidak mengerti akan perlunya mengisi tempat saf yang kosong tersebut. Bila disuruh tetap tak mahu berganjak! Ok fine, tapi orang yang di sebelah saf kosong tadi juga sepatutnya perlu mengisi tempat tadi kerana sebetulnya kira perlu mengisi kesosongan di tengah saf. tapi orang di sebelah kosong juga buat-buat tak tahu. jadi solat tetap diteruskan dengan keadaan saf kosong di tengah tidak terisi,



Kalau difikirkan, macam mana nak bersatu kalau sekecil masalah dari saf tidak boleh di atasi? Jauh lagi untuk bersatu mengangkat pedang mempertahankan islam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship