A's First Facial Cleanser RM35 | FA Beauty

Monday, 4 March 2013

A's First Facial Cleanser RM35

A’S FIRST Facial Cleanser
Pembersih wajah semulajadi yang dirumus dari ekstrak asam jawa ini merupakan pembersih muka yang sesuai digunakan oleh wanita dan lelaki, serta semua peringkat umur. Pembersih muka ini bukan sahaja boleh menghilangkan kesan parut jerawat, tetapi juga boleh menanggalkan sel-sel kulit mati dan bintik hitam (blackhead) di muka.Gunalah 2-3 kali sehari bagi mendapatkan kesan yang diinginkan.

KHASIATNYA:


Khasiatnya ialah untuk menghilangkan parut jerawat, jeragat dan bintik-bintik hitam (blackhead), mengurangkan minyak di wajah, mengecilkan pori-pori, menghaluskan kulit muka, mengembalikan warna asal kulit, menjernihkan wajah, menegangkan kulit muka, dan sesuai untuk kulit muka yang mempunyai masalah resdung dan berminyak. Yang paling utama, produk ini boleh menghilangkan parut-parut jerawat di wajah, menghilangkan kusam di wajah dan menggantikannya dengan warna kulit yang sekata dan cerah berseri.

CARA MENGGUNAKAN:


Basuh wajah dan ambil sedikit A’S FIRST Facial Cleanser dan tuang ke telapak tangan, gosok-gosokkan telapak tangan sehingga mengeluarkan buih. Sapukan ke wajah sehingga rata. Kemudian setelah selesai, bilas wajah anda sebersihnya. Gunakan 2 atau 3 kali sehari


HASIL PENGGUNAAN A’S FIRST FACIAL CLEANSER:


1) Dengan menggunakan produk ini, parut-parut yang berada di wajah anda akan beransur hilang dan anda akan melihat perubahan kulit wajah yang lebih cerah dan sekata secara semulajadi.
2) Kesan pemulihan dan kecantikan kulit dapat dilihat dalam masa 1-2 minggu penggunaan (bergantung kepada jenis kulit).
3) Dengan penggunaan produk ini, kulit wajah akan menjadi lebih lembut, tidak berminyak dan segala cela dan kekotoran di wajah akan hilang. Kulit yang kusam akan bertukar menjadi berseri , lebih cerah dan sihat semulajadi, manakala parut jerawat akan beransur hilang.
4) Setelah selesai membersih muka dengan produk ini, anda bolehlah memakai apa-apa produk tambahan seperti toner, krim, losyen muka dan sebagainya seperti biasa.


MEMPUNYAI KANDUNGAN ASLI
Ekstrak asam jawa, Madu tambahan + AHA, dengan Vitamin C

_____________________________________________________________ISIPADU: 100 mlA’s First Facial Cleanser telah menjalani ujian dari Makmal Bioteknologi UniSZA dan telah dianugerahkan sijil sebagai produk yang bebas HQ (Hidroquinon) dan bebas dari bahan-bahan meragukan. Produk ini mendapat pengiktirafan & sokongan dari Pusat Kecemerlangan KPT-Wilayah Ekonomi Pantai Timur /East Coast Economic Region (ECER). (No.ruj:12-2009)TESTIMONI:


untuk lebih testimoni, klik sini:Set 100ML
1 Botol-RM 35
2 Botol-RM 65
3 Botol-RM 95


Penghantaran adalah PERCUMA ke semenanjung sahaja

Untuk Sabah&Sarawak tambah RM 5 utk kos penghantaran.ORDER NOW!!! (ready stock)
cara untuk order klik sini: http://fabeauty.my/p/tempahan.html
atau SMS 011 3242 5626

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daisypath - Friendship